Blog

ζώνη άνεσής σου

5 Τρόποι να βγεις από την ζώνη άνεσής σου

Αν περνάς τη ζωή σου στη ζώνη άνεσής σου, πόσο μπορείς πραγματικά να αναπτυχθείς; Είσαι πραγματικά άνετα ή απλά φοβάσαι να δοκιμάσεις κάτι νέο; Το πρώτο βήμα είναι συχνά το πιο δύσκολο, αλλά υπάρχουν πράγματα που θα σε βοηθήσουν να το κάνεις λίγο πιο εύκολο. Να ξέρεις ότι σε νιώθω… ανησυχούσα πολύ στην αρχή για το τι θα μπορούσε να πάει στραβά, και αυτό με κρατούσε σταθερά στη ζώνη άνεσής μου.

Το θέμα είναι ότι γρήγορα συνειδητοποίησα πως εκεί σπάνια συμβαίνουν σπουδαία πράγματα. Το να βγεις από τη ζώνη άνεσής σου δεν είναι εύκολο, αλλά είναι ακόμα πιο δύσκολο να παραμένεις στάσιμη σε μια ζωή που δεν σε ικανοποιεί και να μην καταφέρεις ποτέ να κάνεις τα πράγματα που πάντα ήθελες.  

Κίνητρο

Κίνητρο Ομάδας: Γιατί οι προσπάθειες δεν αποδίδουν;

Έχεις ξεκινήσει να χτίζεις την ομάδα σου. Έχεις υποστηρίξει προσωπικά δέκα νέα άτομα τους τελευταίους δύο μήνες και όμως, παρά τις καλύτερες προσπάθειές σου, δεν βλέπεις τα ανάλογα αποτελέσματα. Σου ακούγεται γνωστό όλο αυτό;

Λοιπόν…
δεν είναι η δουλειά σου να δημιουργείς εσύ τις επιχειρήσεις της ομάδας σου, αλλά θα πρέπει να είσαι εκεί για να τους υποστηρίζεις σε όλη τη διαδικασία. Ένα σημαντικό κομμάτι της υποστήριξής τους είναι το κίνητρο! Αλλά γιατί βλέπεις τελικά να μην αποδίδουν οι τρόποι παρακίνησης που λειτουργείς;

Αυτοπεποίθηση

Αυτοπεποίθηση: 10 Tips για να την αποκτήσεις

Το να έχεις αυτοπεποίθηση δεν σημαίνει ότι πρέπει να είσαι το πιο δυνατό και εξωστρεφές άτομο που υπάρχει στον κόσμο. Πρόκειται για ένα αίσθημα εμπιστοσύνης στις ικανότητες, τα χαρίσματα και την κρίση σου. Να ξέρεις τι θα υποστηρίξεις και τι όχι, να γνωρίζεις τις αξίες σου και να εμμένεις σε αυτές. Η αυτοπεποίθηση μοιάζει πολύ με έναν μυ, είναι κάτι που μπορείς να ενδυναμώσεις με εξάσκηση και με την πάροδο του χρόνου.   Ας δούμε παρακάτω τους τρόπους:  

να επιτύχεις τους στόχους σου

Πως να επιτύχεις πραγματικά τους στόχους σου

Ο καθορισμός στόχων είναι ίσως μια από τις αγαπημένες μου δραστηριότητες. Με κάνει να νιώθω πραγματικά ότι ξέρω καλά τι κάνω και προς τα που κατευθύνομαι. Είναι πολύ εύκολο να βάλεις έναν στόχο και να τα παρατήσεις στο πρώτο εμπόδιο.

Αν είναι τόσο εύκολο να ξεχνάμε τους στόχους μας, πώς οι άνθρωποι τους πετυχαίνουν τότε; Η απάντηση είναι ότι δεν υπάρχει ένας σωστός δρόμος. Αυτό που μπορούμε να κάνουμε όμως, είναι να ακολουθήσουμε κάποια βήματα και να δημιουργήσουμε συνήθειες που θα μας βοηθήσουν στο δρόμο μας. Αν θέλεις να θέσεις και να πετύχεις μεγάλους στόχους, μην αφήσεις κανέναν και τίποτα να σε κρατήσει πίσω. Τώρα είναι η ώρα σου!

επιτυχία

Δεν υπάρχουν συντομεύσεις για την επιτυχία

Συγγνώμη αν σε στεναχωρώ, αλλά χρειάζεται σκληρή δουλειά και επιμονή, όπως επίσης και δέσμευση στο να εργάζεσαι να βελτιώνεις πάντα τον εαυτό σου και να γίνεσαι έτσι παράδειγμα για τους γύρω σου.

Ωστόσο, τα καλά νέα είναι ότι το ταξίδι σου προς την επιτυχία είναι ένα ταξίδι που δεν χρειάζεται να το κάνεις μόνος σου. Θα έχεις μια ομάδα ανθρώπων που δεσμεύονται να σε βοηθήσουν και να σε υποστηρίξουν σε όλη τη διαδρομή, αλλά χρειάζονται κι από εσένα κάποια βασικά πράγματα…

Πως να απαλλαγείς από την αναβλητικότητα και να είσαι πιο παραγωγικός

Πως να απαλλαγείς από την αναβλητικότητα

Σε αυτό το άρθρο δεν θέλω σε καμία περίπτωση να σκεφτείς πως δεν έχω πέσει κι εγώ ποτέ στην παγίδα της αναβλητικότητας! Σε πληροφορώ λοιπόν πως έχω πέσει στην σκέψη του "Just one more episode" στο Netflix (πάρα πολλές φορές ομολογώ), όπως και στο ασταμάτητο scrolling στο Facebook. Αλλά είμαι ένας άνθρωπος που ρυθμίζω την αναβλητικότητα μου, ζώντας το πιο παραγωγικό διάστημα της ζωής μου τα τελευταία 17 χρόνια.

συμβουλες_για_επιχειρηση_δικτυακου_μαρκετινγκ

5 Πράγματα που πρέπει να γνωρίζεις όταν ξεκινάς μια επιχείρηση δικτυακού μάρκετινγκ

Προτού μιλήσουμε για την έναρξη της επιχείρησης δικτυακού μάρκετινγκ θα ήθελα να ξεκινήσω με  μερικά πράγματα για μένα. Αφού γεννήθηκε ο γιος μου πριν από 22 χρόνια, ανακάλυψα μέσα σε όλα τα άλλα, ότι το να είσαι εργαζόμενη μητέρα δεν είναι και το πιο εύκολο πράγμα στον κόσμο!

products-that-show-theforever-living

Forever Living: To success story της

 Η ιστορία της Forever Living ξεκινάει το 1978, όταν ο Rex Maughan (1936-2021) τη δημιούργησε σαν μία εταιρία παραγωγής και πώλησης εκατοντάδων προϊόντων ευεξίας και ομορφιάς με βάση την αλόη βέρα.

network marketing

Τι είναι το network marketing (δικτυακό μάρκετινγκ)

Είναι γνωστό ότι η επιχειρηματική μου δραστηριότητα βασίζεται στο network marketing. Γνωρίζεις όμως πραγματικά τι είναι; Θα σου το εξηγήσω αμέσως.

 

aloe vera

Γίνε η «aloe vera» της ζωής σου

Οι ευεργετικές ιδιότητες της aloe vera είναι πασίγνωστες από τα αρχαία χρόνια.