10 Λόγοι να πίνετε Aloe

10 Λόγοι να πίνετε Aloe

10 Σημαντικοί Λόγοι για να πίνετε Αλόη Βέρα κάθε μέρα
1. Θεμελιώδεις Δομές του Σώματος

Τα αμινοξέα είναι οι θεμελιώδεις δομές του σώματός μας. Οκτώ από αυτά, τα οποία είναι σημαντικά και δεν παράγονται από τον οργανισμό μας, βρίσκονται στο ζελέ της Αλόης. Η χρήση του Aloe Vera Gel σε καθημερινή βάση σάς επιτρέπει να διατηρήσετε την υγεία σας φυσικά, συμπληρώνοντας την διατροφή σας με αυτά τα σημαντικά αμινοξέα. Απλά σκεφτείτε το! Όλα αυτά μέσα σε 60 ml με 120 ml την ημέρα!

2. Αντιφλεγμονώδεις Ιδιότητες

Ο χυμός Aloe Vera Gel έχει 12 φυσικές ουσίες, οι οποίες έχει βρεθεί ότι εμποδίζουν την ανάπτυξη φλεγμονών, χωρίς να έχουν παρενέργειες. Η Αλόη μπορεί επίσης να υποστηρίξει τη σωστή κινητική λειτουργία των αρθρώσεων και των μυών.

3. Καθημερινή Δόση Βιταμινών

Ο χυμός Aloe Vera Gel περιέχει Α, Β1, Β2, Β6, Β12, C και Ε, φολικό οξύ και Νιασίνη. Ο ανθρώπινος οργανισμός απλά δεν μπορεί να αποθηκεύσει κάποιες από αυτές τις βιταμίνες, έτσι χρειάζεται να τις συμπληρώσουμε καθημερινά με την διατροφή μας. Και ποιος είναι ο καλύτερος τρόπος να το πετύχουμε αυτό, από το να πίνουμε καθημερινά Aloe Vera Gel, ενισχύοντας ταυτόχρονα με φυσικό τρόπο την άμυνα του οργανισμού μας ενάντια στο οξειδωτικό στρες!

4. Καθημερινή Δόση Μεταλλικών Στοιχείων

Κάποια από τα μεταλλικά άλατα τα οποία βρίσκονται στην Αλόη Βέρα είναι το ασβέστιο, το νάτριο, ο σίδηρος, το κάλιο, το χρώμιο, το μαγνήσιο, το μαγγάνιο, ο χαλκός και ο ψευδάργυρος. Δυνατή αποθήκη συστατικών! Ξέρουμε όλοι ότι η προσθήκη φαγητών στη διατροφή μας με φυσικές βιταμίνες και μέταλλα συνιστάται για τη γενικότερη υγεία μας. Πίνοντας Aloe Vera Gel είναι ένας φυσικός και υγιεινός τρόπος για να ξαναγεμίσετε τις αποθήκες του οργανισμού σας.

5. Επιδιόρθωση Κολλαγόνου και Ελαστίνης

Η Αλόη Βέρα μπορεί να προσθέσει μια πλούσια βάση θεμελιακών στοιχείων για την παραγωγή και τη διατήρηση ενός υγιούς δέρματος. Το δέρμα ανανεώνεται κάθε 21 με 28 μέρες. Με τη χρήση των θρεπτικών θεμελιωδών στοιχείων της Αλόης Βέρα, το δέρμα μπορεί να χρησιμοποιήσει τα θρεπτικά συστατικά που λαμβάνει καθημερινά, για να ενισχύσει την άμυνά του κατά της επίδρασης του γήρατος. Πίνοντας καθημερινά Aloe Vera Gel, το δέρμα σας ξεδιψάει.

6. Ρυθμίζει το Βάρος και τα Επίπεδα Ενέργειας

Ο χυμός Aloe Vera Gel, με φυσικό τρόπο και με τη συνεχή του χρήση, επιτρέπει στο σώμα να καθαρίσει το πεπτικό σύστημα. Η διατροφή μας περιέχει πολλές μη επιθυμητές ουσίες, οι οποίες μπορούν να προκαλέσουν λήθαργο και εξάντληση. Όταν χρησιμοποιείται συστηματικά , ο χυμός Aloe Vera Gel εγγυάται μια βελτιωμένη αίσθηση ευεξίας, διότι επιτρέπει την αύξηση των επιπέδων ενέργειας και βοηθάει στη διατήρηση ενός υγιούς σωματικού βάρους.

7. Αμυντική Υποστήριξη και Λειτουργία

Η Αλόη Βέρα προσφέρει φυσική προστασία για το αμυντικό σύστημα. Μια και το αμυντικό σύστημα δουλεύει με ακρίβεια για να προστατεύει τον οργανισμό μας, η Αλόη Βέρα, με τους φυσικούς για το αμυντικό σύστημα ενισχυτές της, παρέχει στο σώμα μας τη δυνατότητα να αντλεί συνεχώς συστατικά από το (οπλοστάσιο) που του παρέχει. Πίνοντας 60 με 120 ml Aloe Vera Gel ημερησίως, μπορείτε να προσφέρετε στον οργανισμό σας (το χέρι βοηθείας που χρειάζεται)!

8. Βοηθάει στην Υγιή Πέψη

Ένα υγιές πεπτικό σύστημα διασφαλίζει ότι τα θρεπτικά συστατικά των τροφών που τρώμε απορροφούνται και περνάνε στην κυκλοφορία του αίματος. Η Αλόη Βέρα έχει φυσικές αντιοξειδωτικές ιδιότητες. Η συχνή χρήση του χυμού Aloe Vera Gel μπορεί να συμβάλει στη ρύθμιση της εντερικής λειτουργίας και στην αυξημένη απορρόφηση πρωτεϊνών, ενώ ταυτόχρονα μπορεί να μειώσει τα μη φιλικά προς τον οργανισμό βακτήρια και τους ζυμομύκητες! Κι όλα αυτά με φυσική διαδικασία! Επίσης, η Αλόη Βέρα συμβάλλει αποτελεσματικά στη μείωση της αίσθησης καούρας στο στομάχι, όπως και σε άλλου είδους πεπτικές διαταραχές.

9. Προσφέρει Γρήγορη Επούλωση

Η Αλόη Βέρα ενισχύει τη λειτουργία των ινωδών βλαστοκυττάρων. Τα ινώδη βλαστοκύτταρα είναι αυτά τα απίστευτα μικρά κύτταρα που είναι υπεύθυνα για το σχηματισμό κολλαγόνου. Επίσης συμβάλλουν στην επούλωση μικρών εγκαυμάτων, κοψιμάτων, γρατζουνισμάτων και δερματικών ερεθισμών.

10. Οδοντική Υγιεινή

Η Αλόη Βέρα είναι πάρα πολύ υγιεινή για το στόμα σας και τα ούλα σας. Μπορείτε να το αναφέρετε στο επόμενο ραντεβού σας με τον οδοντίατρο!


Εκτύπωση