επιτυχία

Δεν υπάρχουν συντομεύσεις για την επιτυχία

Συγγνώμη αν σε στεναχωρώ, αλλά χρειάζεται σκληρή δουλειά και επιμονή, όπως επίσης και δέσμευση στο να εργάζεσαι να βελτιώνεις πάντα τον εαυτό σου και να γίνεσαι έτσι παράδειγμα για τους γύρω σου.

Ωστόσο, τα καλά νέα είναι ότι το ταξίδι σου προς την επιτυχία είναι ένα ταξίδι που δεν χρειάζεται να το κάνεις μόνος σου. Θα έχεις μια ομάδα ανθρώπων που δεσμεύονται να σε βοηθήσουν και να σε υποστηρίξουν σε όλη τη διαδρομή, αλλά χρειάζονται κι από εσένα κάποια βασικά πράγματα…

 

Να θέσεις τους στόχους σου

Οι στόχοι μας, μάς βοηθούν να σχεδιάσουμε ένα ταξίδι για επιτεύγματα, επομένως εστίασε στο «ΠΩΣ» θα τους πετύχεις σε συνδυασμό με το «ΓΙΑΤΙ» θέλεις να τους πετύχεις. Στη συνέχεια, οργάνωσε με τους συνεργάτες σου ένα πλάνο δράσης με το «ΤΙ» πρέπει να κάνεις κάθε μέρα που θα σε οδηγήσει στην επίτευξη του στόχου σου.

Να ξεκινήσεις τη δράση

Ο καθένας μπορεί να μιλήσει καλά, αλλά όταν πρόκειται να αναλάβουμε δράση, μόνο οι αποφασισμένοι προχωρούν. Μάθε πώς να αναλαμβάνεις δράση σε καθημερινή, εβδομαδιαία και μηνιαία βάση. Οι δραστηριότητες που πρέπει να κάνεις θα συνδέονται με το «ΓΙΑΤΙ» σου και αν αυτό το «ΓΙΑΤΙ» είναι βαθιά ριζωμένο μέσα σου και είσαι παθιασμένος να το πετύχεις, θα δεσμευτείς να το κάνεις καθημερινή δράση.

Να είσαι τολμηρός

Για να αξιοποιήσεις πλήρως τις δυνατότητές σου, θα πρέπει να πάρεις ορισμένα ρίσκα, το πρώτο από τα οποία είναι να βγείς έξω από τη ζώνη άνεσής σου. Το να κάνεις το πρώτο βήμα είναι πάντα δύσκολο, αλλά η ανταμοιβή αξίζει τον κόπο και η εμπειρία που αποκτάς είναι ανεκτίμητη.

Να ξεκινήσεις άμεσα

Γιατί να περιμένεις? Δεν υπάρχει καλύτερη στιγμή απο το ΤΩΡΑ για να αρχίσεις να κάνεις τα όνειρά σου πραγματικότητα. Μην ανησυχείς για εκείνους που θα γελάσουν μαζί σου και θα σου πουν ότι είσαι τρελός που αποφάσισες να κάνεις κάτι διαφορετικό. THINK BIG και μην συμβιβάζεσαι μέχρι να ζήσεις τη ζωή που επιθυμείς. Μη διστάσεις να ζητήσεις βοήθεια όταν τη χρειάζεσαι και επίσης μη διστάσεις να αλλάξεις το πλάνο αν προκύψει ανάγκη. Να αλλάζεις το πλάνο, αλλά ποτέ το στόχο!

Ανέλαβε την ευθύνη για τα όνειρά σου γιατί αν δεν δουλέψεις γι’ αυτά, θα δουλέψεις για τα όνειρα κάποιου άλλου… Και μην ξεχνάς ότι μπορείς να με ακολουθήσεις στη σελίδα μου στο Facebook ( Pelagia Theodoulidou - Network Marketing Leader ) για καθημερινές σκέψεις και λόγια έμπνευσης.


Διαβάστε επίσης: Θέλει αρετή και τόλμη η οικονομική ανεξαρτησία! 
                             Πώς να απαλλαγείς από την ανβλητικότητα και να είσαι πιο παραγωγικός
                               

 

 
Εκτύπωση