Γεννήθηκα στη Θεσσαλονίκη.

Λίγο πριν μπεί η Forever στην ζωή μου εργαζόμουνα στην εστίαση, όπου δούλευα αρκετές ώρες και δεν είχα χρόνο αλλά ούτε και διάθεση να κάνω πράγματα που μου αρέσουν και το σημαντικότερο, να περνάω χρόνο με τον γιό μου.
 
Η ζωή μου άλλαξε, τον Ιανουάριο του 2005 όταν έμαθα για την Forever και το δικτυακό marketing. Μαθαίνοντας περισσότερα και γνωρίζοντας ανθρώπους σαν εμένα κατάλαβα ότι η δουλειά αυτή απευθύνεται σε όλους. Κατάλαβα ότι μπορείς να πετύχεις τους στόχους σου, αρκεί να έχεις την σωστή υποστήριξη και καθοδήγηση.

Πολύ γρήγορα απέκτησα την ισορροπία που χρειαζόμουν μεταξύ προσωπικής και επαγγελματικής ζωής, αλλά και ένα αξιοσημείωτο εισόδημα. 

Έκτοτε και για περισσότερα από 17 χρόνια, ασχολούμαι
ενεργά με το δικτυακό marketing, όπου κατάφερα να εξελιχθώ ολοένα και περισσότερο, μέσα από εκπαιδεύσεις προσωπικής ανάπτυξης.

Παρακολουθώ σεμινάρια συχνά αλλά και διοργανώνω τα δικά μου, προκειμένου να ενδυναμώσω τους συνεργάτες μου και να τους δώσω την βοήθεια και την καθοδήγηση που χρειάζονται για να πετύχουν και αυτοί τους δικούς τους στόχους.

Image

Λατρεύω να συνεργάζομαι με άτομα που θέλουν οικονομική και χρονική ελευθερία, ποιότητα ζωής, ενώ παράλληλα επιθυμούν και φροντίζουν, ώστε να αφήσουν μια αξιοσέβαστη κληρονομιά στα παιδιά τους.

Ολοι εμείς είμαστε μια ομάδα ανθρώπων που δουλεύουν μαζί και έχουν δεσμευτεί να πετύχουν τους στόχους τους. Πολλοί τα έχουν ήδη καταφέρει!

Τo 2020, ήταν μια χρονιά γεμάτη προκλήσεις, καθώς παρά τις δυσκολίες που αντιμετωπίσαμε όλοι με την πανδημία, κατέκτησα το επίπεδο του Sapphire Manager, μια πολύ υψηλή αναγνώριση στο
Marketing Plan με ευκαιρίες για ακόμα περισσότερο εισόδημα.


Άλλωστε, στην Forever τα όνειρα δεν σταματούν ποτέ, όπως επίσης και οι ευκαιρίες που σου δίνονται για να οδηγήσεις την επιχείρηση σου ακόμα πιο ψηλά!

Η πρώτη ερώτηση που κάνω πάντα στους νέους συνεργάτες μου είναι:

Image
Image

«Τι θέλεις να κάνεις στη ζωή σου; Έχεις αυτήν την απάντηση;»

Image

Το ίδιο θα ρωτήσω κι εσένα – που μάλλον την έχεις, ειδάλλως δεν θα βρισκόσουν εδώ σήμερα.
Είμαι εδώ για να σε βοηθήσω να πετύχεις τους στόχους και να αποκτήσεις την ζωή που πάντα ονειρευόσουνα και αξίζεις να ζείς!

Στο κάτω κάτω, δεν υπάρχει αληθινή επιθυμία χωρίς ικανότητα και δεν υπάρχει ικανότητα χωρίς ευκαιρίες!

Ανυπομονώ να μάθω και τη δική σου ιστορία!

Image